5-Staps Herstelprogramma

Wendbaar doorpakken in crisistijd

In tijden van crisis kan het zijn dat je er even niet meer overheen kijkt. Spanning, onzekerheid of onrust verhinderen helder te denken en creatief te zijn.

Juist in deze situatie helpen we jou om in een aantal sessies tot concrete stappen te komen. Leiderschap, wendbaarheid, vitaliteit, duidelijkheid, focus/keuzes en energie zijn daarbij belangrijke ingrediënten. In onze aanpak richten we ons zowel op jou als leider (menskant) als op jouw bedrijf.

Deze stappen gaan we samen door:

  1. Wat is het beeld van je speelveld (effecten, impact, risico’s)
  2. Wat zijn nu de scenario’s (visie, mogelijkheden, regelingen)
  3. Welke keuze ga je maken (draagvlak, stakeholders)
  4. Actieplan (wie, wat, waar, wanneer, hoeveel)
  5. 90 dagen actie
Doorpakken in crisistijd

5-staps herstelprogramma

Onze aanpak

De sessies kunnen via videobijeenkomsten plaatsvinden als de omstandigheden dat vereisen.

We werken met een ‘rugzak’ aan methodes en technieken, opgebouwd als best-practice in de achterliggende 15 jaar bij honderden bedrijven. We passen toe wat het meest effectief is gezien de vraagstelling, aard en cultuur van jouw bedrijf.

Contact

Heb jij behoefte aan ondersteuning bij crisismanagement? Neem contact op met Johan Visser, jvisser@strategiesuite.nl of telefonisch op 0651 342 715.

De Groeiversneller hulpprogramma

OostNL biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om een voucher aan te vragen om een deel van de kosten van dit programma vergoed te krijgen. Een voucher heeft een maximale waarde van € 10.000,-. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden op de site van OostNL.