Duurzaamheidsstrategie

Een toekomstbestendige aanpak met zekerheid en perspectief!

Jouw markt wordt steeds complexer en grote klanten vragen in toenemende mate om een duurzaamheidsbijdrage. Bij aanbestedingen wordt van jou een concreet duurzaamheidsplan verwacht. Tegelijkertijd word jij je bewuster van het belang van duurzaamheidskeuzes, weet je niet waar je moet starten en ontbreekt een totaaloverzicht met kosten/investeringen. Hier wil je verandering in aanbrengen en StrategieSuite helpt jou daarbij. Met onze ervaring en aanpak werken we samen toe naar een voor jou passende en concrete duurzaamheidsstrategie.

Met dit programma vergroot je jouw kennis en ontwikkel je een krachtige visie op het thema duurzaamheid. Redenen hiervoor kunnen zijn:

Wetgeving, de bank koppelt duurzaamheidsinspanningen aan rentekosten, aanbestedingseisen, eisen/wensen van stakeholders, intrinsieke motivatie, geen inzicht en overzicht, bedrijfsimago, vernieuwen verdienmodel, toekomstbestendigheid, kostenreductie, bewustwording, rapportageplicht, subsidieverlening etc.

Je laat jouw omgeving zien waar je voor staat en waar je voor gaat. StrategieSuite ondersteunt je hierbij. Enerzijds vanwege de aanwezige expertise, anderzijds om het proces te structureren zodat de marsroute voor de interne organisatie duidelijk en geborgd is. We doen dit aan de hand van bewezen modellen, relevante input uit de praktijk en gedegen analyses. In de afsluiting komt alles bij elkaar in een visuele vertaling van de duurzaamheidsstrategie en een concrete planning om het doel te bereiken.

Resultaat:

 • Een gedragen duurzaamheidsvisie en strategie
 • Een glashelder en doorleeft plan
 • Concrete aanpak doorvertaald naar investeringen
  en strategische projecten

Plus:

 • Bewezen en praktische modellen
 • Volledig afgestemd op jouw organisatie
 • Meerjarige doelstelling gedragen door het team
Geen Evenementen
Lees meer en schrijf je in »

StrategieSuite:

 • 15+ jaar specialist in strategieontwikkeling
 • 250+ bedrijven geholpen met keuzes en trajecten
 • Gedreven, respectvol en pragmatisch
 • Combi bedrijfskunde en psychologie
Lees meer »

Brochure:

“StrategieSuite is in staat om een vertrouwelijke ambiance te scheppen waarbinnen ik bereid was zowel mijn beste als mijn kwetsbare kant te delen.”

StrategieSuite heeft ons, en in het bijzonder mijzelf, geholpen om onze strategie aan te scherpen. Maar daarnaast is er ook op een bijzonder professionele manier invulling gegeven aan de realisatie daarvan.

Michel Nijenhuis - Nijhuis toelevering StrategieSuite

Michel Nijenhuis

Directeur