Strategische projecten en interim management

Een duidelijk plan met een helder doel geeft handen en voeten aan de realisatie van jouw strategie. Maar belangrijker nog: een projectmatige aanpak zorgt voor resultaat en brengt focus binnen de organisatie.

Strategische projecten: realisatie

Wanneer jouw strategie glashelder is, zijn wij er ook als het aankomt op het realiseren van strategisch-kritische projecten. Geen paginalange projectplannen maar een pragmatische aanpak waarmee jij uit de voeten kunt. Persoonlijke aandacht voor mensen in verandering is hierbij cruciaal voor het laten slagen van een project. Wij begeleiden, maken de uitvoering behapbaar voor jou en je medewerkers, bewaken de voortgang en sturen op resultaat.

Interim management

Gaat jouw organisatie door een fase van groei of verandering? Of is er sprake van een crisissituatie? Wij realiseren een daadwerkelijke verandering of overgang door tijdelijk de managementrol van de ondernemer of een manager in te nemen.

MT-begeleiding

In veel gevallen is het realiseren van jouw strategie stevige kost (‘verbouwen als de winkel open is’). Voor veel klanten nemen wij tijdelijk het voorzitterschap van het MT waar.  Jij kunt je dan op de inhoud richten en wij bewaken en leiden het proces, stimuleren een actieve aanpak, denken mee met mogelijke valkuilen, adviseren en coachen.

Praktische informatie

  • Voor wie: directeuren, ondernemers en managementteams
  • Locatie: Lunteren of bij jou op kantoor
  • Doorlooptijd: Gemiddeld 2 tot 3 maanden. Bijeenkomsten en begeleiding afhankelijk van projectduur en -grootte

StrategieSuite:

  • 15+ jaar specialist in strategieontwikkeling
  • 250+ bedrijven geholpen met keuzes en trajecten
  • Gedreven, respectvol en pragmatisch
  • Combi bedrijfskunde en psychologie
Lees meer »
Strategieontwikkeling StrategieSuite

Strategieontwikkeling

Op maat werken aan een glasheldere strategie.

 

Ga naar: Strategieontwikkeling »
Strategie- en businesscoaching StrategieSuite

Strategie- en businesscoaching

Klankborden, sparren en verbinden rond keuzes of doorbraken.

Ga naar: Strategie- en businesscoaching »

“Van een succesvolle start naar… een speler van betekenis”

StrategieSuite begeleidt je bij het proces van het omzetten van dromen naar, via de “waarom”, het verwoorden van de “hoe” en de “wat”. Ze doen dit op een energieke, enthousiasmerende en aanstekelijke wijze. Zij schuwen hierbij de confrontatie niet en adresseren de pijnpunten, waar nodig. Maar vooral doordat StrategieSuite precies weet op welke knoppen er moet worden gedrukt, om bij de aandeelhouders het beste naar boven te halen.

Ton Cornelissen StrategieSuite

Ton Cornelissen
Mede-eigenaar Biyond
033 454 66 70
tcornelissen@biyond.nl
li linkedin profiel