Workshop Doorpakken op duurzaamheid

5

juni

Workshop Doorpakken op duurzaamheid

Jouw markt wordt steeds complexer. Niet alleen de klant maar ook jouw organisatie vraagt om aantoonbare duurzaamheids- inspanningen. Tegelijkertijd word jij je bewuster van het belang van de juiste duurzaamheidskeuzes maar ontbreekt het je aan basiskennis, weet je niet waar je moet starten of hoe je die keuzes moet maken. Hier wil je verandering in aanbrengen. StrategieSuite helpt je nog beter te begrijpen waarom duurzaamheid belangrijk is en laat je ervaren welke kansen het biedt voor jouw organisatie!

Schrijf je nu in voor de workshop op woensdag 5 juni 2024 in Lunteren.

Schrijf je in

Doorpakken op duurzaamheid: ‘moet ik het of wil ik dat?’

Met deze workshop werk je aan bewustwording, vergroot je jouw basiskennis en vorm je een eerste duurzaamheidsvisie. Redenen hiervoor kunnen zijn:​

Wetgeving, de bank koppelt duurzaamheidsinspanningen aan rentekosten, aanbestedingseisen, eisen/wensen van stakeholders, intrinsieke motivatie, geen inzicht en overzicht, bedrijfsimago, vernieuwen verdienmodel, toekomstbestendigheid, kostenreductie, bewustwording, rapportageplicht, subsidieverlening etc.​

Naast het vergroten van bewustwording en basiskennis gaan we dieper in op de meest belangrijke stappen om te komen tot een concrete en succesvolle duurzaamheidsvisie en toekomstige strategie. We bieden waardevolle inzichten om duurzame keuzes te maken en laten je zien hoe je deze kunt integreren in jouw onderneming.

Resultaat:

  • Kennis over het duurzaamheidslandschap en de impact hiervan​
  • Unieke inzichten over het belang van een gedegen duurzaamheidsvisie en -strategie

Wat deze middag nog meer oplevert? Een reflectiemoment en goed verzorgde middag in het prachtige, rustieke gelegen Lunteren. En uiteraard ook volop ruimte voor ontmoeting van en netwerken met andere ondernemers, professionals en gelijkgestemden.

Data en investering

  • Data & Tijdstip: 5 juni 2024, 13.30 – 16.30u met afsluitende borrel
  • Locatie: Midden van het land, Lunteren
  • Investering: € 495,- excl. btw per deelnemer

Het aantal plaatsen is beperkt tot 12, dus schrijf je snel in.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.