Waarom

Rondjes draaien of keuzes maken?

Als ondernemer helpen we je met het ontwikkelen en realiseren van een toekomstbestendig businessmodel en een glasheldere strategie. Mogelijk zit je op een bepaald moment niet op één lijn met je directieleden of MT, leid jij je bedrijf zonder stip op de horizon, vraagt je bank om een businessplan of verandert jouw markt structureel. Wellicht zit je niet meer in je energie of vragen jouw medewerkers om duidelijkheid. Wij noemen dat een ‘rotondemoment’. Herkenbaar voor jou?

Energie en focus als resultaat

Op zo’n moment is het nodig om tijd vrij te spelen. Te investeren in een strategisch plan en in jezelf als leider. Net als de meer dan honderd bedrijven die wij de afgelopen 15 jaar hebben geholpen. Zij draaien geen rondjes meer op de spreekwoordelijke rotonde. Zij hebben keuzes gemaakt met energie en focus als resultaat.

Energie door strategie!

Als specialist in strategie helpen we je mét energie bij het maken strategische keuzes én de realisatie daarvan. Sámen. Visueel en praktisch. Bevlogen en waar nodig met nuchtere psychologische inzichten. Energie door strategie!

StrategieSuite werkt samen met ondernemers of managers aan strategische planning, strategische keuzes en strategieontwikkeling. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en wat het beste aansluit bij jouw vraag!

Brochures StrategieSuite Lunteren - Essention Groep

De juiste keuzes voor de beste strategie

Warm. Sfeervol. Persoonlijk.
Welkom voor een kop koffie in de Suite!

“Ik heb een nieuw inzicht gekregen in persoonlijke drijfveren. Dat hielp om binnen het bedrijf duidelijke lijnen uit te zetten.”

Voor mijn gevoel groeide mijn bedrijf me boven de pet. De bank adviseerde me om meer strategische keuzes te maken. Daarom heb ik StrategieSuite benaderd om mij als specialist daarbij te begeleiden. Dat begon met een terugblik op het verleden. Zo konden we ‘de kast leegmaken’ en een duidelijk toekomstbeeld schetsen met een heldere vlag. Het resultaat is dat ik daardoor heb geleerd meer vooruit te denken. En daardoor kijk je anders naar je eigen bedrijf. Dit heeft mij enorm geholpen en daarom beveel ik Strategiesuite graag aan. Hun kracht is goed luisteren, niet te snel conclusies trekken, positief denken en continu motiveren.

Goos Mulder StrategieSuite

Goos Mulder
Oprichter/mede-eigenaar Geldersche Houtbouw
t 020 132 45 87
goos@gelderschehoutbouw.nl
li linkedin profiel

Het geheim van een goede strategie StrategieSuite

Treffend omschreven!

Bestel het boek

Lees de recentie

Het geheim van een goede strategie

Uitdagingen voor de lange termijn.

Richard Rumelt is een invloedrijke strategiedenker en o.a. verbonden aan INSEAD. Hij toetst in zijn boek vele praktijkvoorbeelden, zoals Ikea, aan een aantal principes. En daaruit blijkt waar goed en slechte strategieën zich van elkaar onderscheiden!