Wie helpen je bij jouw strategie?

foto johan visser rechts donker

Johan Visser

Oprichter StrategieSuite. Adviseur, trainer, coach strategie & leiderschap

Lees meer over Johan »

“Het geeft mij iedere keer weer veel energie en voldoening om organisaties en mensen daarbinnen op een ‘rotondemoment’ tot keuzes en doorbraken te laten komen. In de kern is en blijft het mensenwerk.

Strategie en persoonlijk leiderschap is in de praktijk sterk met elkaar verbonden. Vandaar dat ik de vakgebieden strategie en leiderschap/psychologie vaak met elkaar combineer in de realisatiefase. Als adviseur en coach in maatwerk programma’s en als trainer in onze leiderschap- en strategiecourses.

Daarnaast bouw ik als eigenaar/ondernemer met plezier mee aan de ontwikkeling en groei van LeiderschapSuiteAcademySuite en Energy Drives®., allen onderdeel van de Essention Groep.”

Gerhard Jansen StrategieSuite

Gerhard Jansen

Projectleider/adviseur

Lees meer over Gerhard »

“Als projectleider begeleid en adviseer ik organisaties in strategisch-kritische projecten. Persoonlijke aandacht voor mensen in verandering is uiterst belangrijk; in de praktijk merk ik steeds weer dat dit een grote succesfactor is voor het laten slagen van een project.

Of het nu gaat om de coördinatie van een onafhankelijke bedrijfssoftware-selectie en implementatie, het begeleiden van een nieuw retailconcept, coaching en projectaansturing van een innovatieve start-up, bedrijfsstructurering of een ander strategisch project.

Voor jouw organisatie geef ik leiding aan projecten die op dat moment strategisch van belang zijn. Kenmerkend voor mij is het aanbrengen van structuur, sturend op merkbaar resultaat en een gezond kritische sparringpartner met zowel oog voor de bedrijfsmatige als de menselijke kant.

Het geeft mij energie om mens en organisatie de volgende stap te laten zetten en zo samen het doel te behalen!”

100E kopie - kopie

Dick Pors

Sr. consultant/interim manager

Lees meer over Dick »

“Mijn passie is het doen groeien en bloeien van mensen en organisaties. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om het nog beter te maken dan het is.

Ik werk graag op strategisch niveau, maar wil vooral ook verbinding met de medewerkers op de vloer; zij moeten het tenslotte waarmaken! Mijn analyserend vermogen enerzijds en mijn hands-on mentaliteit anderzijds maakt het makkelijk die verbinding te maken.

Als Sr. Consultant begeleid ik ondernemingen bij het opstellen van plan van aanpak bij strategische vraagstukken en het spiegelen van de ondernemer bij zijn/ haar persoonlijke effectiviteit als leider van de organisatie.

Als Interim manager breng ik bij ondernemingen in de praktijk wat we bij anderen ook adviseren.

Ik vind het heel plezierig te kunnen samenwerken met de collega’s van de andere labels van Essention Groep, LeiderschapSuite en AcademySuite.

Kernwoorden die mij omschrijven zijn direct, eerlijk en betrokken.”

“In 2008 volgden wij het Strategie Programma. Het is verrassend te zien hoe de toen aangebrachte focus, ondanks de nodige tegenwind, nog steeds effect heeft.”

Alex van Nifterik - Van Nifterik Ede StrategieSuite

Alex van Nifterik
Eigenaar Van Nifterik
t 0342 42 41 66
alex@vannifterik.com
li linkedin profiel

Steen voor Steen Boekrecentie StrategieSuite

Tot verbeelding sprekend!

Bestel het boek

Lees de recentie

Steen voor Steen

De opkomst, bijna ondergaan en spectaculaire wederopstanding van LEGO.

Het businesscase LEGO spreekt inmiddels tot de verbeelding. David C. Robertson verteld op gedetailleerde wijze het fascinerende verhaal van LEGO. Essentieel is het moment waarop zij de grip op de markt kwijtraakte en in 2004 bijna ten onder ging.