Wie helpen je bij jouw strategie?

Johan Visser

Oprichter/eigenaar, strategieadviseur, businesscoach

Lees meer over Johan »

“Het geeft mij iedere keer weer veel energie en voldoening om organisaties en mensen daarbinnen op een ‘rotondemoment’ tot keuzes en doorbraken te laten komen. In de kern is en blijft het mensenwerk.

Strategie en persoonlijk leiderschap is in de praktijk sterk met elkaar verbonden. Vandaar dat ik de vakgebieden strategie en leiderschap/psychologie vaak met elkaar combineer in de realisatiefase. Als adviseur en coach in maatwerkprogramma’s en als trainer in onze leiderschap- en strategiecourses.

Daarnaast bouw ik met plezier aan de ontwikkeling en groei van LeiderschapSuiteAcademySuite en Energy Drives®.”

Gerhard Jansen

Projectleider/Adviseur

Lees meer over Gerhard »

“Als projectleider begeleid en adviseer ik organisaties in strategisch-kritische projecten. Persoonlijke aandacht voor mensen in verandering is uiterst belangrijk; in de praktijk merk ik steeds weer dat dit een grote succesfactor is voor het laten slagen van een project.

Of het nu gaat om de coördinatie van een onafhankelijke bedrijfssoftware-selectie en implementatie, het begeleiden van een nieuw retailconcept, coaching en projectaansturing van een innovatieve start-up, bedrijfsstructurering of een ander strategisch project.

Voor jouw organisatie geef ik leiding aan projecten die op dat moment strategisch van belang zijn. Kenmerkend voor mij is het aanbrengen van structuur, sturend op merkbaar resultaat en een gezond kritische sparringpartner met zowel oog voor de bedrijfsmatige als de menselijke kant.

Het geeft mij energie om mens en organisatie de volgende stap te laten zetten en zo samen het doel te behalen!”

Dick Pors

Senior adviseur/Interim manager

Lees meer over Dick »

“Mijn passie is het doen groeien en bloeien van mensen en organisaties. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om het nog beter te maken dan het is.

Ik werk graag op strategisch niveau, maar wil vooral ook verbinding met de medewerkers op de vloer; zij moeten het tenslotte waarmaken! Mijn analyserend vermogen enerzijds en mijn hands-on mentaliteit anderzijds maakt het makkelijk die verbinding te maken.

Als Sr. Consultant begeleid ik ondernemingen bij het opstellen van plan van aanpak bij strategische vraagstukken en het spiegelen van de ondernemer bij zijn/ haar persoonlijke effectiviteit als leider van de organisatie.

Als Interim manager breng ik bij ondernemingen in de praktijk wat we bij anderen ook adviseren.

Ik vind het heel plezierig te kunnen samenwerken met de collega’s van de andere labels van Essention Groep, LeiderschapSuite en AcademySuite.

Kernwoorden die mij omschrijven zijn direct, eerlijk en betrokken.”

Joost van Gils

Senior adviseur

Lees meer over Joost »

“Met veel plezier ben ik al een kleine 30 jaar bezig met ondernemersvraagstukken rond (her)structurering, aan- en verkoop, samenwerking en participaties. Altijd vanuit strategisch perspectief en op het juridische en financiële snijvlak.

Graag steek ik praktisch in en blijf ik de ‘mens’ achter een vraagstuk zien. Ik ken het klappen van de zweep en de dynamiek bij start-ups met nieuwe technologieën en concepten. Maar ook de puzzel leggen met gevestigde bedrijven die zorgvuldig aan de slag willen met aan- of verkoop, investeringen in andere of nieuwe initiatieven heeft mijn hart.”

Marijn Schouten

Senior adviseur

Lees meer over Marijn »

“Heb je een uitdaging op het gebied van business development, marketing, verkoop, partnerbeleid? Of wil je een effectievere inzet van ICT om je bedrijf sterker te maken en te laten groeien? Dan help ik je daar graag bij met mijn 35 jaar ervaring waarvan 20 jaar als (co-)ondernemer.

Ik haal energie uit het beschikbaar stellen van mijn kennis en ervaring om anderen tot heldere inzichten te laten komen. Door je op een gestructureerde manier de juiste vragen te stellen, komen we tot een haarscherpe analyse. En op basis daarvan maken we een praktisch plan waarmee we de performance van je bedrijf verbeteren. Ook help ik je bij de realisatie van je plan. Want alleen het resultaat telt!”

Arno van der Lee

Senior organisatieadviseur / coach

Lees meer over Arno »

“In veranderprocessen is een strategie van belang als richtingaanwijzer, maar bepaalt uiteindelijk de vertaling naar concrete acties en het menselijk gedrag het succes.

Ik vind het mooi om als senior organisatieadviseur anderen te begeleiden in het verwoorden van hun ‘vergezichten’, en daarnaast om als coach mensen en teams te helpen bij het vinden van het antwoord op de cruciale vraag ‘maar wat gaan we nu morgen anders doen?’. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van het begeleiden van adviestrajecten, een interimmanagement-opdracht of een persoonlijk coachingstraject. Wat ik daarin meeneem is mijn oog voor mens én proces, en mijn vermogen om door te analyseren en door de juiste vragen te stellen bij de essentie uit te komen.”

Anniek Deij

Projectleider/Adviseur

Lees meer over Anniek »

“Als projectleider geef ik leiding aan projecten die voor uw organisatie strategisch van belang zijn.
Projecten variërend van bedrijfssoftware implementatie, procesoptimalisatie, interim projectleiding en meer.

Hierin ligt mijn prioriteit altijd bij het behalen van de gestelde doelen. Kenmerkend voor mij is het aanbrengen van structuur, het stellen van kritische vragen en mijn oog voor de mensen op de werkvloer.”

Jesper Pillen

Projectleider/Adviseur

Lees meer over Jesper »

“Steeds vaker wordt duurzaamheid niet alleen als een optie gezien, maar als een onmisbare pijler voor bedrijven in een snel veranderende wereld. Maar waar begin je en hoe maak je de juiste keuzes? Als projectleider in duurzaamheid begeleid en adviseer ik organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën die hun organisatie veerkrachtig maken voor de toekomst.

Dit kan variëren van het helpen organisaties te voldoen aan de CSRD verplichting tot het ontwikkelen van uitgebreide duurzaamheidsstrategieën en het uitvoeren van strategische projecten om deze doelen te realiseren.

Het geeft mij energie om organisaties te helpen, in de wetenschap dat ons werk niet alleen de wereld positief kan beïnvloeden, maar ook uw bedrijf kan versterken en helpen groeien.”

“In 2008 volgden wij het Strategie Programma. Het is verrassend te zien hoe de toen aangebrachte focus, ondanks de nodige tegenwind, nog steeds effect heeft.”

Alex van Nifterik - Van Nifterik Ede StrategieSuite

Alex van Nifterik
Eigenaar Van Nifterik
t 0342 42 41 66
alex@vannifterik.com
li linkedin profiel

Steen voor Steen Boekrecentie StrategieSuite

Tot verbeelding sprekend!

Bestel het boek

Lees de recentie

Steen voor Steen

De opkomst, bijna ondergaan en spectaculaire wederopstanding van LEGO.

Het businesscase LEGO spreekt inmiddels tot de verbeelding. David C. Robertson verteld op gedetailleerde wijze het fascinerende verhaal van LEGO. Essentieel is het moment waarop zij de grip op de markt kwijtraakte en in 2004 bijna ten onder ging.

Het platform voor ondernemerschap

StrategieSuite is met trots onderdeel van het platform voor ondernemerschap van Visser & Visser. Samen met een groep van andere specialisten onder de vlag van Visser & Visser doen wij er alles aan om ondernemers en ondernemingen te ondersteunen, te begeleiden en uit te dagen in het maken van keuzes.
Dit doen we met cijfers als bron van inzicht, aangevuld met programma’s voor persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en zowel de ontwikkeling als de realisatie van organisatiestrategie. Zo helpen we ondernemers en ondernemingen altijd vooruit. Meer weten over het platform voor ondernemerschap? Klik hier